Published On: Wed, Jun 12th, 2013

Rezultatet e maturantëve për provimin e letërsisë

PERGJIGJET-370x29052 mije maturantët që iu nënshtruan provimit të letërsisë më datë 31.05.2013 sot kanë pasur mundësinë të marrin përgjigjjet e testit.

Ministria e Arsimit dhe Shkencave e Shqipërisë sapo ka pulkuar në faqen zyrtare të saj të gjitha rezultatet e 52 mijë maturantëve që morën pjesë në provim. Cdo maturant ka mundësi të kërkojë kodin e tij identifikues, ID, pranë gjimnazit ku ka qenë nxënës për të bërë përcaktimin e notës së tij nga faqja e ministrisë.

Korrigjuesit kanë shpejtuar pak për të nxjerrë përgjigjjet, pasi sipas MASH-it çdo maturant do të këtë gati përgjigjjen e tij vetëm të premten dat 14.06.2013, të dëshifruar në çdo gjimnaz të republikës, ditë në të cilën do të mbahet dhe provimi i dytë i detyrueshëm, ai i lëndës së matematikës.

Për të gjithë të interesuarit , për të parë përgjigjjet e testit të letërsisë duhet të klikoni këtu:

SHIKONI KETU PERGJIGJET E LETERSISE

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Most Popular Posts