Published On: Wed, Jun 12th, 2013

Top 30 meshkujt më të bukur në botë (FOTO)

Josh Hartnett-1978

Picture 1 of 30

Besoj që do të kënaqeni me zgjedhjen tonë, e gjithsesi na shkruani për vërejtjet tuaja në radhitjen e toplistës, si dhe propozimet se kush duhet të largohet nga lista, kush duhet të shtohet.

Displaying 4 Comments
Have Your Say
 1. arjola tashi says:

  po ku e late gabriel garko

  giulio berruti duhet te ishte nga fillimi

 2. silvi says:

  Gabriel Garko duhet te shtohet

 3. ludo says:

  william levy

 4. ada says:

  duhet te jet gabriel garco

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Most Popular Posts